Jaeren Biogass tur til Holland
Utforskning av Innovasjon i Holland med Jæren Biogass

Vi i Jæren Biogass arrangerte nylig en inspirerende tur til Holland for våre kunder. Turen ga oss verdifull innsikt i de nyeste innovasjonene innen biogassindustrien og gjødselhåndtering.

Produksjon av tak
Besøk hos Genap i Steenwijk

Vårt første stopp var fabrikken til Genap i Steenwijk. Genap er kjent for sin produksjon av både innovative tak til gjødselsiloer og tanker for lagring av gjødsel. Det var fascinerende å se produksjonsprosessen på nært hold og lære om de teknologiske fremskrittene som gjør produktene deres så effektive og pålitelige.

Mesh tank i bruk i Holland
Gårdsbesøk med melkeproduksjon

Vi besøkte også en gård med melkeproduksjon som bruker Genaps Mesh tank for gjødsellagring. Vi fikk se hvordan Mesh tankene fungerer i praksis og bidrar til bedre utnyttelse av gjødsel og redusert miljøbelastning.

Tur til Kampen i Holland
Overnatting i vakre Kampen

Turen ble avrundet med en overnatting i den sjarmerende byen Kampen. Denne gamle byen i Holland er kjent for sin rike historie og vakre arkitektur. Den gav oss en perfekt ramme for å reflektere over dagens opplevelser og diskutere fremtidige samarbeidsmuligheter.

Takk for en flott tur! Vi takker alle som deltok for deres engasjement og interesse. Det er gjennom slike opplevelser at vi kan lære, vokse og sammen utvikle bærekraftige løsninger for fremtiden. Vi ser frem til mange flere inspirerende turer og samarbeid i tiden som kommer!

Om Jæren Biogass
Olav Røysland er daglig leder av Jæren Bigass AS

Jæren Biogass leverer produkter og tjenester knyttet til produksjon av biogass.

  • Tak til gjødselskummer
  • Flyttbare ståltanker
  • Flyttbare MESH-tanker
  • Biogasslager
  • Flytedekker
  • Separatorer
  • Reservedeler

Jæren Biogass bistår med beregninger, planlegging og montering av tak til gjødselkummer.

Ta kontakt på telefon:
+47 900 24 323 eller
på e-post:
post@jaerenbiogass.no