Tanker for lagring av væske og gjødsel

Valg av tank styres i stor grad av om det er gjødsel eller væske som skal lagres. I tillegg er det visse krav som må innfris, det kan være tekniske eller lovbestemte krav – eller begge deler. Nedenfor finner du ulike løsninger på tanker.
Mesh tank ferdig montert
Meshtank

Mesh tanker er spesielt som lager for gjødsel. Den åpne luftige konstruksjonen gjør at en Mesh tank er mindre utsatt for korrusjon enn en tank av korrugerte stålplater. Duken som benyttes inne i tanken er av en kvalitet som tåler husdyrgjødsel. Duken er bekytet mot stålgitteret med kraftige PVC plater. En Mesh tank er enkel og rimelig og montere. Mesh tanker kan leveres med flytedekke.

Ståltank

Ståltanker laget av korrugerte plater som er behandlet med polyeretan er beregnet for oppbevaring av vann, gjødselvann fra veksthus eller andre væsker. Duken er produsert i forsterket PVC som gir en lang levetid. Ståltanker kan leveres med flytedekke.

Installering av en putetank er raskt og enkelt.
Putetanker

Genap putetanker en enkel løsning når en behøver et lager for vann. Putetanker kan monteres på en plan flate uten noe særlig grunnarbeid. En rask og rimelig løsning når en trenger ekstra lagerkapasitet. Standard kapsitet er 1m³ -500m³ større volum på forespørsel.

Putetanker er ett bra alternativ for lagring av vann og kan monteres rask uten noe omfattende grunnarbeid.

Laguner kan være en enkel måte å etablere ekstra lagerkapasitet for husdyrgjødsel.
Laguner

Laguner er en enkel, rask og rimelig måte å etablere ekstra lagerkapasitet for vann eller husdyrgjødsel. De leveres etter de mål og størrelser en måte ønske. Laguner er vedlikeholdsfrie og har lang levetid. Laguner kan leveres i den størrelse og form en måtte ønske. Kan også leveres med flytedekke.